Om SensiNet AB

Bakgrund
SensiNet AB är ett företag som har utvecklat och producerat trådlösa styrsystem för industrin sedan 1978. Tekniken är patentskyddad och väl beprövad inom livsmedelsindustrin. Vi har utvecklat världens ledande, helt automatiska övervakningssystem för livsmedel, TermoSense®. Företaget har fortfarande sina rötter och mycket av verksamheten kvar på Mårtensgård i Säter. Härifrån sköts utvecklingen av företagets patenterade produkter som sedan levereras ut till kunder över hela Sverige. Vi arbetar både med egen organisation och partners.

Produkter

TermoSense produkterVi installerade vår första trådlösa temperaturövervakning redan 2004 och vi är stolta över att samtliga våra kunder fortfarande är väldigt nöjda, betalande kunder. Produkterna är uppgraderade i flera versioner och idag har vi mindre än 0,5% garantiärenden. Samtliga produkter och system är så enkla att ni själva kan hantera dem utan någon större fördjupning. Vid installationstillfället har vi en genomgång med er och lämnar dessutom fullständiga instruktioner.

Vi ger dig trygghet och bättre ekonomi

I vår relation till dig, anställda och andra vill vi uppfattas som ett öppet, spännande, innovativt och långsiktigt företag. Ett samarbete med SensiNet innebär ett partnerskap med en öppen och kreativ leverantör som kan tillgodose dina behov av temperaturkontroll. Även om vi fortfarande är ett mindre bolag har vi redan kommit mycket långt inom temperaturövervakning i laboratoriemiljö och livsmedelsindustri. Den prisbelönta TermoSense®-teknologin ger dig avancerad temperaturövervakning som besparar dig obehagliga överraskningar och hjälper dig att optimera, vilket innebär trygghet och bättre ekonomi.

TermoSense® presenteras i Draknästet

Janis Platbardis, grundare och ägare, var med som entreprenör och uppfinnare i TV-programmet ”Draknästet” 2009. Janis presentation av TermoSense®-systemet gjorde intryck hos drakarna, vilket resulterade i flera års samarbete med finansmannen Sven Hagströmer. Se filmen nedan.

 

Utmärkelser

Dubbelt SKAPA-stipendium, unikt!
4:e plats bland 1178 affärsidéer.
I årets Retail Awards vann TermoSense Årets Tekniska Lösning.
I 2010 års Dagligvarugala var TermoSense en av tre nominerade till Årets Tekniska Lösning.

 

– Ett unikt och nyskapande företag!

SensiNet AB i Dalarna(klicka för större bild)

>Kontakta oss
>Satellitkarta (öppnas i nytt fönster)

 

– som vakar över ditt biomaterial